Partner som förstår vikten av samspel

Armat™ är ett etablerat varumärke som produceras och marknadsförs av ArcelorMittal Construction Sverige AB. Stort sortiment av kvalitetsstarka produkter gör oss till en konkurrenskraftig aktör på marknaden inom takplåt, väggplåt, regnvattensystem och taksäkerhet.

Våra produkter marknadsförs via ett genomtänkt nät av bygg- och plåtfackhandlare, viktiga samarbetspartners som vi genom service och support gör allt för att understödja.

Hög beredskap

Lagerberedskapen är viktig. Som kund och samarbetspartner ska du känna dig trygg i att snabbt få de produkter du behöver.

Våra standardiserade och mest efterfrågade produkter produceras kontinuerligt och läggs på lager hos oss i väntan på avrop. Produkterna lagerförs också hos flera av våra återförsäljare.

Tillgänglighet för återförsäljare och slutkunder

Våra produkter marknadsförs genom bygg- och plåtvaruvaruhandlare, byggföretag och plåtslagerier över hela landet. 

Som partner kan du alltid räkna med full support och service från våra kontor i Karlstad och Sveg. Serviceorienterad personal och vältrimmade logistikrutiner innebär snabba besked kring lagersaldon och orderstatus och inte minst, leverans i utlovad tid.

Smarta råd kring plåt

Armats försäljningsteam har lång erfarenhet av plåt och byggnation. Vi hjälper dig som partner och kund till rätt produktval, ger tekniska tips och svar på frågor kring exempelvis montering. Vår tekniska avdelning bistår med information om aktuella normer och bestämmelser. Du kan också få hjälp med beräkningar inför ditt projekt. 

Våra återförsäljare har erfarenhet och hög kompetens och kan ge nödvändig information i frågor kring exempelvis materialåtgång, infästning, läktning, kulörer och beslag. 

Glada bemötande från Armat

Packning av Armat

Säljare av Armat

x