Promisol S Hybrid Carrier panel-system

Våra produkter lämpar sig såväl för nybyggnad som ombyggnad. Tack vare en innovativ produktion och ett brett sortiment har vi stora möjligheter att skapa exklusiva fasader, som andas kvalité. Förutom klassiska plåtprofiler för fasader, har vi valt att ta fram ett sortiment av specialprofiler. I sortimentet finns förutom plåtprofiler även kassetter med en modern arkitektonisk känsla. Eftersom vi har en produktbredd och tekniskt kunnande, kan vi leverera hela väggsystem, komplett med detaljer och dokumentation. 

Vi har sandwichpaneler i flera dimensioner av såväl Mineralull, som PIR-skum. Genom detta kan vi tillgodose de prestandakrav som finns på just din byggnad. Med vårt senaste innovativa iQ+ System kan väggtjockleken minska med upp till 15% och samtidigt öka byggnadens energieffektivitet med upp till 25%. 

Broschyr Promisol S Hybrid


I tillägg till detta kan vi erbjuda möjligheten till en sekundärbeklädnad av byggnaden. Vi kan leverera såväl ytskikten, som egentillverkade profiler för infästning. När ni väljer oss hjälper vi dig från projekteringsfasen och fram till leverans av en komplett, hållbar och exklusiv vägglösning. Du kan läsa mer om vårt Promisol® S Hybrid-system i vår broschyr

Denna typ av vägguppbyggnad lämpar sig även väl för ombyggnad. Har du en byggnad som har några år på nacken, kan detta kostnadseffektiva koncept fräsha upp byggnaden och även förlänga ytskiktets livslängd avsevärt. 

Broschyr Promisol S Hybrid

Läs mer i vår broschyr om specialfasader, där vi valt att samla våra mest exklusiva profiler och kassetter. Söker du en helt unik profil, finns även möjlighet att ta fram specialanpassade profiler mot förfrågan. Kontakta gärna någon av våra säljare för att diskutera möjligheterna.

x