Redo när höststormarna viner

Hösten innebär bråda tider för dig som bygghandlare. Ivriga husägare står på kö för förbereda sina tak för höstens och vinterns väderpåfrestningar.

Hos oss på AcelorMittal går därför profilverken för högvarv. Vi fyller våra lagerdepåer för att stå redo när du och dina kunder behöver byggplåt. Med världens största plåtleverantör bakom ryggen har vi alla förutsättningar att svara upp mot dina behov.

Fyll ditt lager med attraktiv takplåt, smarta regnvattensystem och sandwichpaneler ur vårt breda sortiment. Våra erfarna säljare hjälper dig till smarta produktval och rätt ordervolymer.

Vi slår gärna ett extra slag för vår storsäljare AM Galant, vårt snygga och eleganta plåttak som läggs med klickteknik av byggaren eller hemmasnickaren. Galant finns i ett stort antal kulörer och passar lika bra för den klassiska, eleganta 20-talsvillan som för den moderna arkitektritade drömvillan.

I vår broschyr kan du och dina kunder läsa mer om våra produkter. Ladda ner den digitalt här eller beställ den till din butik via vår växel på telefon 054-688 300.

Vill du komma i kontakt med någon av våra säljare, visa ditt intresse här.

 

AM Galant 510 Takpannor Regnvattensystem
AM Galant 510  AM Takpannor AM regnvattensystem
x