Plåtläggartider

Högtryck när andra har lågtryck

När höststormarna viner som värst utanför fönstret vill varje husägare känna tryggheten av ett starkt och säkert tak. Vi märker det tydligt i trycket efter våra produkter. Hos oss är det högtryck när meteorologen visar lågtryck!

Med världens största ståltillverkare bakom ryggen kan vi – inför kommande höst och vinter – erbjuda allt du som plåtslagare och takläggare behöver inom slätplåt, profilplåt och takpanneplåt.

Armat omfattar profilerad takplåt i de flesta format, profiler, beläggningar och kulörer. Vi har också ett brett program av takpanneplåt inom ramen för våra tre serier Original, Solstad och Ambassador. 

Armat rymmer också AMM och AMS, varmgalvaniserade plan- och bandtäckningsplåt som genom en kraftfull, korrosionsstark och kulörbeständig beläggning ger taket fantastisk lyster och står emot när vädrets påfrestningar är som värst. 

Plåten innehåller inga kromater eller tungmetaller, är helt återvinningsbar och är därför ett bra miljöval. AMM och AMS levereras med 20 års garanti (i C4-miljö). Bandtäckningsplåt från Armat har en 

I vår broschyr kan du och dina kunder läsa mer om våra produkter. Ladda ner den här

Vill du komma i kontakt med någon av våra säljare, visa ditt intresse här

 

Takpannor Tak- och väggplåt Slätplåt
AM Takpannor AM Takplåt AM regnvattensystem
x